Inovance Gestavance Capsules & tabletten 30+30 stuks

Voedingssupplement op basis van vitaminen, mineralen, en omega-vetzuren, in de capsule- en tabletvorm. Aanbevolen om de groei en ontwikkeling van de fœtus te bevorderen en ter ondersteuning van de ontwikkeling van het zenuwstelsel van baby's tijdens de lactatie.

prijs apotheek: € 20,00
18,00
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Zwangerschapswens, zwangerschap en borstvoeding.
1 tablet bij het ontbijt, en 1 capsule bij het avondeten.
Tablet vitaminen-mineralen: calciumcarbonaat, vulmiddel [maïszetmeel], magnesiumoxide, ijzergluconaat, rijsteiwithydrolysaat, foliumzuur (vitamine B9),(vulmiddel [maltodextrine], ascorbinezuur (vitamine C), zinklijnconaat, antiklonteringsmiddel[magnesiumstearaat], nicotinamide (vitamine B3), d alfa-tocoferolsuccinaat (vitamine E), émulsifiant [vetzuurmono en di-glyceriden], bètacaroteen, vulstof [natriumalginaat], verdikkingsmiddel [acaciagom, zetmeel], cyanocobalamine (vitamine B12), vulstof [dicalciumfosfaat], cholecalciferol (vitamine D), vulstof[zetmeelmodifié, maltodextrine]; antioxidanten[natriumascorbaat, alfa-tocoferolen; canolaolie], pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), thiaminehydrochloride (vitamine B1), riboflavine (vitamine 2), kaliumjodide, coatingmiddelen [hydroxypropylmethylcellulose, stearinezuur, microkristallijne cellulose, kleurstoffen: wit laminaat van natuurlijke oorsprong]. EPAX® Qualitysilver® visolie gedoseerd in DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur), antioxidanten [extract rijk aan tocoferolen, rozemarijnextracten], tuniek [visgelatine, bevochtiger : glycerol].
Merk Inovance
Aflevervorm Capsules & tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Zwangerschap
Bevat DHA, Overige samenstellingen, Vitamine B9, foliumzuur
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Borstvoeding, Zwangerschap, Zwangerschapswens
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!